Acasă > Stiri > Conţinut

LED Street Light va înlocui luminile de drum tradiţionale

Source: Yahua iluminat LED lumini de strada

Lumina LED street va înlocui luminile de drum tradiţionale

Ce este lumina LED street?

LED în sursa de lumină (LED Emitting Diode) ca sursă de lumină de drum iluminat, cunoscut ca LED-urile, miezul este sursa de lumina LED (de multe mare putere LED alb prin conexiune mixte). Randament ridicat, economisirea de energie, protecţia mediului şi viaţă lungă caracteristici cum ar fi condus cu, astfel încât sursa de lumina LED poate fi prima cerere în drum şi iluminat de tunel.

Felinar stradal performanţă avantajele a ceea ce a DUS?

Primul, lung de viaţă. Iluminatul rutier tradiţional este înaltă presiune de sodiu lamp, mare putere LEDand #39; s viaţă este, în general, până la 5 la 7 de milioane de ore, în timp ce viaţa generale de înaltă presiune de sodiu lamp este aproximativ 20.000 ore, drum iluminat cu înaltă presiune de sodiu lămpii de doar 5000 de ore. Viaţă de sursă de lumină LED şi cu maşina de circuitul viaţa împreună determina durata de viaţă a LED-urile, condus de viaţă nu este egal cu lampă de VIAŢĂ, dar la nivelul tehnic actual, viaţa de lampă LED poate fi mai mult decât tradiţionale de înaltă presiune de sodiu lamp viaţa.

Al doilea, ridicat de eficienta lumina, consum redus de energie. Strada LED lumina, din cauza directia buna, eficienţa generală de lumină până la 80 % sau mai mult; şi eficienţa lumina strada tradiţionale este, în general, numai 65-70 %. În plus, CONDUS lumini la 0 % la 100 % gama de dimare de control şi înaltă presiune de sodiu lampa iluminat stradal uniformitatea este foarte slabă.

Al treilea, ridicat de culoare de redare. Trafic de ajută la redarea culorilor ridicat şi pietoni identifica mai bine ţintă, în acelaşi drum luminozitatea condiţii mai bine condiţiile de trafic. Tradiţionale de înaltă presiune de sodiu lamp culoare indexul de redare a Ra este de numai aproximativ 20, strada LED lampă culoare indexul de redare până la 80 sau cam asa ceva.

Al patrulea, rapid de răspuns. Înaltă presiune de sodiu lamp şi metal halogenaţi luminoase şi deci nevoia zeci de secunde sau chiar timp foarte, trebuie să aşteptaţi 3-6 minute pentru a reporni de răcire. LED-ul începe doar câteva zeci de secunde de sodiu (ns), nu aşteptaţi pentru repornirea imediată, becuri LED poate fi într-o continuă on / off de stat.

Protecţie a cincea, nivel redus de carbon, mediu, sănătate. LED pentru utilizarea de vânt şi tehnologiei solare fotovoltaice şi tehnologii complementare folosite în drum, economisirea de energie real şi protecţia mediului. În acelaşi timp, LED-urile nu conţin mercur şi plumb şi alte substanţe nocive, dar, de asemenea, reciclabil, nici o poluare a mediului.

În al doilea rând, LED-urile sunt, de asemenea, potenţial scăzut costul, structura solida, modelare plasticitate şi alte avantaje total.

LED-urile din toate punctele de vedere este un mare avantaj în dezvoltarea ţării de mai multe ori în ultimii ani elaborarea de standarde de lampă LED street, şi treptat uniformizarea standardelor sale. Suport de politica guvernului şi asistenţa financiară, poate prezice dezvoltarea LED lumini va primi doar mai bine şi mai bine, si viteza va fi foarte rapid.

Lumini LED-uri acum va deveni cea mai bună alegere pentru drum iluminat transformare de economisire a energiei.

LED iluminat produse în prezent pe piaţă o gamă foarte largă de aplicaţii, iluminat, peisaj de iluminat, iluminat exterior, iluminat rutier, etc., care drum iluminat şi producţia naţională şi viaţă şi dezvoltare sunt strâns legate pentru a deveni o dezvoltare naționale şi urbane LED felinar de planificare joacă un rol important în iluminat urban rutier, din cauza sale cu randament ridicat , economisirea de energie, protecţia mediului, viata lunga, usor de intretinut si alte caracteristici semnificative, mai ales cu acceleraţia de urbanizare în China. Se vede că dezvoltarea nou de protecţie de economisire a energiei, mediului, randament ridicat, viaţă lungă, mare color rendering index de LED lumini pe cityand #39; s de economisire a energiei de iluminat are o semnificaţie foarte important!


Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: No.1, Xinxi Avenue, noul parc Industrial, zona Hi-tech, Xi'an City, China
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua iluminat Electric masina Co, Ltd